Castellano
INICI QUI SOM? HISTORIA TEATRAL ACTUACIONS
GALERIA CONTACTAR REGISTRE COLABORADORS COMENTARIS
Noticies Burumballa   Noticies Generals   Totes les Noticies
Burumballa Teatre se solidaritza amb les associacions locals  - 2065 lectures
ALDIS i APAHU serán les benefactores de la última actuació d’Ací no paga ni Déu
 

El pròxim 18 d’abril a les 18:30 els espectadors tenen l`última oportunitat de vore sobre les taules l’exitosa obra Ací no paga ni Déu de Burumballa Teatre en l’Auditori Municipal de Paiporta. El grup ja ronda la vintena de representacions d’esta obra, i després de visitar amb ella nombrosos pobles de la nostra Comunitat com Albal, Benetússer, Torrent, Denia, Ondara, Gandia, Montroi o Moncada, ara finalitzen el seu recorregut en casa. Just en el mateix lloc on estrenaren la pasada primavera de 2007.

Els beneficis que s’obtinguen en esta última actuació aniran destinats a ALDIS, Associació de Discapacitats dels municipi y a APAHU, Associació Humanitària de Paiporta. Cada una de elles rebrà la meitat de la recaudació perquè seguisquen treballant per la seua causa.

Una actuació amb que Burumballa Teatre posa punt i final al primer dels seus capítols teatrals i fa homenatge a tots aquells que han dipositat la seua confiança.

NOTA: Les entradres es poden comprar contactant amb qualsevol de les tres associacions: APAHU, ALDIS o Burumballa o el mateix dia en el hall  de l’Auditori.

Burumballa Teatre - 10/04/2010 
Tornar 
 

 
Usuari:
Contrasenya:

Burumballa Teatre - © Tots els drets reservats
Web Programada per Daniel Montoro Cànovas i Disenyada per Albert Montoro Cànovas
Hosting by ZAP Informática