Castellano
INICI QUI SOM? HISTORIA TEATRAL ACTUACIONS
GALERIA CONTACTAR REGISTRE COLABORADORS COMENTARIS
Noticies Burumballa   Noticies Generals   Totes les Noticies
Els espectadors estan de part de Burumballa Teatre  - 1955 lectures
El grup també rep l’accèssit del jurat pel seu treball en Ací no paga no Déu!
 

El jurat del concurs de teatre amateur Vila de Mislata va decidir que el guanyador de la nit fóra el grup de la Universitat de València Assaig-Teatre, però el públic no. El públic considerà que els guanyadors havien de ser els membres de Burumballa Teatre, i així fou. El premi honorífic entregat pels vots del públic va anar cap al grup paiportí demostrant una vegada més, que el Ací no paga ni Déu! de Burumballa té l’esplèndida capacitat de posar-se al públic a la butxaca.

 

Però no contents amb això el grup teatral també captà l’atenció dels membres del jurat i per eixe motiu van rebre l’accèssit al millor espectacle. No fou el primer ni el segon ni el tercer premi, és cert, però sí un reconeixement pel part del jurat al treball realitzat per Burumballa Teatre. El premi consta d’una placa honorífica i una dotació econòmica.

 

Dos premis aconseguits de quatre nominacions. No està gens malament. Ara Burumballa treballarà per administrar el seu èxit i seguir aportant el seu granet d’arena dins la cultura teatral. De moment, la nit d’ahir acabà amb pastissets i xampany entre familiars i amics, un detall que la organització de Mislata havia preparat per tancar la gala.

 

Apunt: no obstant, la majoria d’actes burumballers, ja siguen representacions o altres, acaben en algo paregut. I anit no va ser menys.

 

Noticies relacionades:

Volen conèixer l'anècdota de la nit?

Burumballa a la premsa

Burumballa Teatre - 17/12/2007 
Tornar 
 

 
Usuari:
Contrasenya:

Burumballa Teatre - © Tots els drets reservats
Web Programada per Daniel Montoro Cànovas i Disenyada per Albert Montoro Cànovas
Hosting by ZAP Informática